Hur det fungerar - Multi-Mam SE

Hur det fungerar

Multi-Mam produkterna lindrar och förebygger obehag för ammande mödrar och för barn när det är dags för tänderna att komma fram.

Multi-Mam Kompresserna och Multi-Mam BabyDent innehåller 2QR- komplexet som neutraliserar skadliga bakterier och skapar en gynnsam miljö för hudens egen bakterieflora och läkningsprocess.

Multi-Mam Balm förebygger och skyddar mot torr hud och sprickor.

Multi-Mam Balm och Multi-Mam Kompresser skyddar och motverkar problem med såriga och spruckna bröstvårtor som ofta är den främsta orsaken till att kvinnor slutar att amma tidigare än de egentligen önskar.

Amning

Multi-Mam Kompresser är en engångs kompress som ger snabb lindring. De förhindrar infektion och verkar vårdande på bröstvårtans hud och skapar en bra läkningsmiljö för sår och sprickor. De ska ligga på plats och verka 30 – 60 minuter.

Multi-Mam Balm innehåller vegetabiliska oljor, från Solsos och Sheasmör samt renat bivax samt en essentiell fettsyra som utvinns ur olivolja. Balmen skyddar bröstvårtan från uttorkning och motverkar sprickor.

Tandsprickning

Vi vet att det kan vara en besvärlig period för barnet när det är dags för de första tänderna att växa fram. Därför har vi tagit fram Multi-Mam BabyDent för att lindra de obehag många barn känner av i den perioden.

Multi-Mam BabyDent är också baserad på naturliga ingredienser. Gelen formar ett skyddande lager över barnets tandkött som lugnar och lindrar.

Säkra produkter

Alla Multi-Mam produkter är ofarliga för barnet att svälja och behöver inte torkas av innan amning. Alla produkter är kliniskt testade och väldokumenterade och godkända för deras goda effekt och säkerhet.