Aktiva ingredienser - Multi-Mam SE

Aktiva ingredienser

Huvudingrediensen i Multi-Mam Kompresser och i Multi-Mam BabyDent är 2QR (”to cure”). 2QR utvinns ut Aloe Vera växten Aloe Vera Barbandensis Miller och har en förmåga att neutralisera skadliga bakterier och hindra dem från att fästa på huden. Därigenom stödjs hudens egen förmåga att läka. 2QR har inga kända biverkningar.

Multi-Mam Balm är baserat på vegetabiliska oljor från Solros och Sheasmör som håller bröstvårtan mjuk och smidig och skyddar mot den naturliga nötning som bröstvårtans hud utsätts för då barnet ammar. Balmen är mjuk och smidig och går lätt in i huden.

Vad är 2QR komplexet?

2QR - komplexet är patenterat och utvinns ur gelen i Aloe Vera Barbandensis blad som renas och filtreras.

2QR-komplexet neutraliserar skadliga bakterier och motverkar infektion (mastitis). Det har en unik förmåga att hindra skadliga bakterier från att fästa på hud och slemhinna. Eftersom bakterierna inte kan fästa så kan de heller inte föröka sig och orsaka problem. Då skapas en optimal miljö som gynnar den egna bakteriefloran och den naturliga läkningsprocessen.

Andra ingredienser i våra produkter är vegetabiliska oljor från växtriket.

Produkterna lindrar snabbt och fungerar genom att binda skadliga bakterier till sig och därigenom hindras de från att fästa på hud och slemhinna och orsaka skada. Läs mer om hur Multi-Mam produkterna fungerar och deras effekt.

Lär dig mer om hur Multi-Gyn produkterna fungerar!