Varför ska jag använda Multi-Mam - Multi-Mam SE

Varför ska jag använda Multi-Mam

Multi-Mam produkterna är problemlösande produkter för ammande mammor och barn. Produkterna förebygger och behandlar besvär som kan uppstå i samband med amningsperioden. För att lindra tandsprickning hos barn så är BabyDent speciellt framtagen för detta.

Multi-Mam problem och lösning

Att amma är förstås tänkt att vara en behaglig stund. Men ibland blir det inte riktigt så. Det kan vara så att barnet inte får det grepp runt bröstvårtan som ger bäst förutsättningar för att amningen ska vara just behaglig. Det kan leda till att huden på bröstvårtan spricker och blir sårig. Detta kan göra att amningsstunden inte blir särskilt avslappnande och man hamnar i en ”ond cirkel” där man kanske spänner sig redan innan och det faktiskt gör ont att amma.

Att få sina första tänder kan vara lite besvärligt för barnet. Inte alla upplever det så men många får svullet tandkött, sover oroligt och blir irriterade. Vissa barn kan få diarré i samband med tandsprickningsperioden.

Multi-Mam produkterna består av Multi-Mam Kompresser, Multi-Mam Balm och Multi-Mam BabyDent. De finns att köpa på apotek.

Naturliga ingredienser

Huvudingrediensen i våra produkter är 2QR, som utvinns ur en speciell Aloe Vera växt som renas och filtreras och naturliga oljor från växtriket.

Lär dig mer om hur den aktiva ingrediensen!

Hur fungerar det

Multi-Mam Balm och Multi-Mam Kompresser förebygger och behandlar såriga och ömma bröstvårtor. Kompresserna ger snabb lindring, neutraliserar skadliga bakterier och stödjer den naturliga läkningsprocessen. Multi-Mam Balm skyddar bröstvårtan under amningsperioden och motverkar torr och sprucken hud. Multi-Mam BabyDent lindrar de obehag barnet kan uppleva när de första tänderna är på väg.

Lär dig mer om hur Multi-Gyn produkterna fungerar!