Multi-Mam Balm - Multi-Mam SE


Produkt beskrivning

Multi-Mam Balm rekommenderas för att förebygga spruckna bröstvårtor och för att hålla huden mjuk och smidig. Balmen klibbar inte och går enkelt och snabbt in i huden. Den skyddar bröstvårtan genom att ersätta och komplettera det naturliga skyddande hudfettet. Den behöver inte tas bort innan amning.
Se alla våra produkter.

Ladda ner informationsbroschyr


Frågor från användare


Behöver jag ta torka bort Multi-Mam Balm innan jag ammar?
Nej, den är ofarlig att svälja och har en neutral smak och doft.

Hur ofta ska jag använda Multi-Mam Balm?
Så ofta du önskar. Applicera gärna direkt efter amning – om den används precis innan kan det vara svårare för ditt barn att få tag om bröstet.

Jag lider av spruckna bröstvårtor och det gör ont. Vad kan jag göra?
Den bästa lösningen är att använda kompresserna först för att behandla sprickorna. För att förhindra sprickor att uppstå och för att mjuka upp huden, kan du använda en salva. Multi-Mam Balm är en växtbaserad salva som stärker och mjukgör hudens vävnad, den har en neutral smak och är ofarlig att svälja för ditt barn.

Vad är orsaken till att man får besvär med bröstvårtorna vid amning?
De flesta problem är resultatet av att barnet inte har rätt grepp vid amning. Det är viktigt att den känsligaste delen av bröstvårtans vävnad dras djupt in i barnets mun. Produkter såsom tvål och schampo, kan också bidra till att bröstvårtans hud blir torr vilket minskar hudens egna skydd. Svampinfektioner, eksem, eller att man har en tendens till torr hud är också potentiella orsaker till problem.

Om du har några ytterligare problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss.Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Multi-Mam Balm
Average rating:  
 1 reviews
by Carol on Multi-Mam Balm

I just wanted to send a quick email to thank you for such an amazing product. There is absolutely no way that I could have continued to feed my daughter without the Multi-Mam Balm. I have recommended it in all of my breast feeding groups in Kildare, Ireland. Thank you so much.